tag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post6642821800412117985..comments2022-11-20T16:34:05.745+02:00Comments on ПАЛИТРА ОТ ВКУСОВЕ !!!: Наложено пуешко със зеленчуци в сметанаVaniahttp://www.blogger.com/profile/02420376800821713446noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-50505552355758386522009-12-16T19:10:09.611+02:002009-12-16T19:10:09.611+02:00Няма защо, пак заповядай, Дани :) За мен беше удов...Няма защо, пак заповядай, Дани :) За мен беше удоволствие. Дано да съм ти била полезна:)Vaniahttps://www.blogger.com/profile/02420376800821713446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-41606988315753589662009-12-15T18:23:49.453+02:002009-12-15T18:23:49.453+02:00Благодаря ,Ваня:-)Благодаря ,Ваня:-)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-83301715261753690122009-12-15T11:07:13.944+02:002009-12-15T11:07:13.944+02:00Пепи, ще се радвам , ако хареса на теб и домашните...Пепи, ще се радвам , ако хареса на теб и домашните ти. Моите деца си умират за такъв тип , манджи :)<br /><br /><br />Дани , аз не съм купувала никога пуйка, защото има все още кой да ми отглежда. Но със сигурност мога да ти кажа, че ако пуйката е домашна задължително трябва да я печеш под фолио, тъй като месото на домашните животни освен , че е много по-вкусно, е и по-жилаво. Ако е купена от магазина, пак трябва да се пече под фолио, но времето за приготвяне ще е по-малко. Тези пуйки са като бройлерите. Пиле-бройлер и домашно пиле , не се приготвят за едно и също време. Или пък трябва да я свариш предварително, което аз лично не бих направила, освен ако не искам да си приготвя и супа. Защото , колкото и да изчисляваш водата, винаги ще ти хартиса бульон, който всъщност може да си остане в ястието. У нас не се консумира много кисело зеле, освен на сарми, затова аз пълня пуйката. По принцип на киселото зеле му "носи" блажничко, а в домашните пуйки има доста мазнинка. За купените , незнам как е. Знам само , че имат термометър вътре в тях, който ти показва , кога е готова пуйката. А иначе каква тънкост...просто добре си намазваш пуйката с подправки по твой вкус и ако ти се види постничка, можеш да и добавиш малко свинска мас ....Vaniahttps://www.blogger.com/profile/02420376800821713446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-27183796380193522042009-12-15T08:06:39.940+02:002009-12-15T08:06:39.940+02:00Благодаря,Ваня ,за хубавата рецепта.Би ли ми помог...Благодаря,Ваня ,за хубавата рецепта.Би ли ми помогнала със съвет за пуйка с кисело зеле-за мен е малко постно пуешкото ,а и говорим за купена-има ли някаква тънкост?Благодаря предварително и хубав ден:-)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-75858533097971029292009-12-15T07:48:35.973+02:002009-12-15T07:48:35.973+02:00Интересна рецепта за пилешко, Ваня, а звучи и мног...Интересна рецепта за пилешко, Ваня, а звучи и много вкусно! <br />Добро предложение за делник и празник. Ще пробвам, обичаме всякакви ястия с птиче месо :)pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-81830464901410808852009-12-15T07:31:17.737+02:002009-12-15T07:31:17.737+02:00Наистина е много вкусна. Малко е играчка, но си за...Наистина е много вкусна. Малко е играчка, но си заслужава :)<br />Успешна седмица и на теб, Лати :)Vaniahttps://www.blogger.com/profile/02420376800821713446noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9191646492300108784.post-47281619989202860312009-12-15T06:57:08.631+02:002009-12-15T06:57:08.631+02:00Рецептата е много хубава и много лесна за приготвя...Рецептата е много хубава и много лесна за приготвяне..още повече че наближава Коледа.. :-)<br />Лека и спорна едмица!<br />ЛАтинкаghost13https://www.blogger.com/profile/01924686371916112655noreply@blogger.com